NIEUWSFLITS

 
29 juni 2011

Op zondag 26 juni 2011 was Harrie van Vroenhoven bij Omroep Brabant aanwezig in het programma, Brabant Leeft. (meer)

 

december 2010

Vanaf vandaag zijn er weer veel nieuwe artikelen bij diverse verzekeraars toegevoegd.(overzicht)

 

november 2010 

De afgelopen tijd zijn enkele teksten aangepast en uitgebreid van "verzekeraars".
Er zijn enkele nieuwe verzekeraars en gedenkboeken toegevoegd.
Bij publicaties is een artikel opgenomen wat verschenen is in de Trompetter.  Het virtuele verzekeringsmuseum is ook genomineerd voor de Dutch Collector Award 2010.
Tijdens de Verzamelaarsbeurs, op zaterdag 20 november a.s. zal voor de tweede maal de Dutch Collector Award worden uitgereikt. De winnaars zullen bekend gemaakt worden door de heer Jacques dÁncona tijdens een feestelijke presentatie op de Verzamelaarsbeurs te Utrecht. 

 

maart 2010

Het is even stil geweest, maar nu heb ik de tijd van privé, hobby's en vrije tijd weer een beetje op de rit.
Met veel genoegen heb ik een unieke penning mogen ophalen bij dhr. Westra wiens opa "schatter" was bij Achlum.
Ook heb ik de penning kunnen bemachtigen van Karel Lotsy.
Ook was ik trots 3 jaargangen te mogen ontvangen van Levensverzekering Maatschappij Arnhem.
Een oud-collega van mij kwam met een blikken bord aanzetten wat hij in Frankrijk gevonden had en wel: LA DORDRECHT, Fondée en 1873 

 

2 mei 2009

Op 1 mei 2009 heeft collectioneur/conservator van het Virtuele Verzekeringsmuseum Best, Harrie van Vroenhoven, zijn Assurantie- en Hypotheekkantoor overgedragen aan de Jongh verzekeringen bv.  Deze belangrijke stap laat Harrie niet ongemerkt voorbij gaan en de mensen die Harrie kennen weten dat er een “boekje” ging komen.

Voor alle bezoekers, die op zijn afscheid kwamen, had Harrie een geïllustreerd herinneringsboekje.
Hier kunt u het boekje inzien.

 

30 april 2009

Harrie van Vroenhoven draagt kantoor over aan de Jongh verzekeringen.  (artikel.)

 

10 februari 2009

Als je een snelle internetverbinding hebt kun je vanaf heden ook bladeren in boeken.
Het eerste bladerbare boek staat hier

 

4 december 2008

Het personeel van Winterthur heeft een DVD gekregen waarop een presentatie wordt gegeven d.m.v. foto's van hoogtepunten
van allerlei zaken als personeelsfeesten e.d.
Vanaf heden is het Virtueel Museum uitgebreid met deze presentatie op DVD. (diversen)

 

26 november 2008

Vanaf vandaag is de collectie van het virtueel museum weer uitgebreid met vele reclame-uitingen, polissen, geëmailleerde reclameborden van zowel verzekeraars als tussenpersonen, kalenders en posters.

 

13 november 2008

Vanaf vandaag zijn er weer enkele tientallen kwitanties aan de diverse verzekeraars toegevoegd. (klein drukwerk)

 

30 oktober 2008

Onder het hoofdstuk "Tussenpersonen /geëmailleerde reclameborden" zijn vanaf heden weer enkele borden meer te bewonderen o.a van: AG van 1824, Correspondentschap van Renovatum, Holland-Dordt , Zaanlandsche van 1845 en Agentschap van de Spaar- en Voorschotbank der Eerste Nederlandsche Verzekeringmij op het Leven en tegen Invaliditeit Den Haag

 

16 oktober 2008

Onder diversen zijn onder de hoofdstukken "klein drukwerk""weggeef/relatiegeschenken" en "advertenties" korte omschrijvingen toegevoegd

 

26 juni 2008

Vanaf vandaag zijn er weer veel nieuwe polissen aan de diverse verzekeraars toegevoegd. (polissen)

 

2 juni 2008

De afgelopen jaren is alle aandacht gegaan naar het materiaal van verzekeraars.

Wij hebben nu in de linkerkolom toegevoegd: "Tussenpersonen". De bedoeling is om dit langzaam uit te breiden met allerlei materialen, en ook aandacht te besteden aan de NBVA en NVA.

Onder diversen is onder het hoofdstuk "ansichtkaarten" een korte omschrijving toegevoegd. Daarnaast zijn er veel nieuwe ansichtkaarten toegevoegd.

 

12 januari 2008

Vanaf heden nieuw op onze site: diverse geëmailleerde reclameborden, gedenkboeken, boekenleggers,  verlichtingsarmaturen, polissen, posters, pressepapiers, tariefwijzer, zakspiegels enz.

 

1 december 2007

Vanaf heden nieuw op onze site: een overzicht van kaarten en foto-reportages welke worden getoond als dia/film- presentatie onder diversen.

 

 

1 november 2007

Nieuw op onze website zijn de kinderboeken die diverse verzekeraars hebben uitgegeven. U kunt ze terugvinden onder diversen. Verschillende boekjes zijn geschreven door bekende kinderboekschrijvers (m/v) en voorzien van mooie tekeningen.

 

   
 

18 oktober 2007

Van diverse bezoekers hebben wij positieve reakties gehoord over de toevoeging van onze nieuwsflits. We gaan dan ook met veel plezier door om ons nieuws aan u kenbaar te maken. De afgelopen maanden hebben wij onze afdeling geëmailleerde reclameborden weer kunnen uitbreiden met de onderstaande borden. Voor verdere informatie kunt u op deze site de bijbehorende verzekeraar bezoeken

 

   
 

3 oktober 2007

De afgelopen 2 ½ jaar zijn vele artikelen aan de site toegevoegd. Bezoekers die onze site met grote regelmaat bezoeken, hadden als nadeel dat ze voor nieuwe zaken alles moesten doorlopen om te zien wat was toegevoegd. Met de toevoeging van de “Nieuwsflits” willen we iedere keer als er iets wordt toegevoegd hiervan melding maken. Ook als we wat algemeen nieuws te melden hebben, gaan we gebruik maken van de nieuwsflits. Ons eerste nieuws heeft betrekking op uitbreiding met publicaties. In het oktobernummer van Antiek & Verzamelkrant is een uitgebreid artikel opgenomen met vele foto’s van ons virtueel verzekeringsmuseum. Dit artikel is toegevoegd bij publicaties.